5-1               72 min       Værløse

6-1               79 min       Værløse

Dagens kamp mod Værløse var en meget vigtig kamp for begge hold, da der var hårdt brug for point på kontoen hvis der skal overleves i rækken. Til dagens kamp var der mange nye ansigter med pga. Skader og afbud, således var Jacob, Nis, Michael og Debutanten Otto med i dag i stedet for skadede Pelle, Jonas, Casper og et afbud fra Jannik.

1. Halvleg

Vi kom egentlig okay ud til kampen og fik spillet lidt ud på kanterne og derfra videre op til vores angribere men farligt blev det dog aldrig.

Værløse var gode til at finde de rum imellem midtbane og forsvar hele kampen igennem, de fik simpelthen for meget plads at spille på.

Det første mål kom dog efter en personlig fejl af Stefan som spillede en blå fri og efter et par hurtige afleveringer lå bolden i kassen til 1-0 føring til Hjemmeholdet.

En personlig fejl blev straffet hårdt, men vi må os erkende at de havde haft et par store tilbud blot minutter forinden, så dermed fortjent føring.

Det skulle blive 2-0 ret hurtigt efter en bold dumpede ned i feltet og blev lagt i en blød bue i det lange hjørne uden chance for Simon.

Kort efter blev det os 3-0 efter en ufarlig bold blev afsluttet lige på Simon som halvklarede, men desværre lige ud til en fri Værløse spiller som lidt kunne score til pausestilling 3-0.

2. Halvleg

Vi kom igen egentlig fint ud af halvegen og havde 10 gode minutter hvor vi ligger tryk på dem og får nogle halve chancer og mange hjørnespark, vi scorer dog ikke i denne periode.

Derfor er det dog os pisse irriterende at de så går ned og scorer et mål i den anden ende, men meget symbolsk for os. Vi er ikke så gode til at udnytte de gode perioder, men lukker alt for nemme mål ind.

Vores reducering til 4-1 bliver sat ind af Nis da han sparker en ripost i det tomme mål og en lille smule oprejsning.

Oprejsningen bliver dog meget kort da en bold i dybden bliver løbet op af en Værløse spiller som runder Simon og sparker bolden på tværs af feltet, her rammer den desværre Jeff på skulderen og ind i kassen til 5-1.

Sidste Værløse scoring blev sat ind kort for mål til slutresultat 6-1 og en fortjent sejr til hjemmeholdet som bare ville det mere på dagen.

Peter kæmpede godt for sagen og fik flest stemmer efter kampen.

Der skal en helt anden indstilling og vilje til når vi på søndag d. 4/10 kl.13:30 tager imod FC Gribskov.

Stor tak til alle som var med i Værløse og tak til Katé for de gode billeder fra kampen.