Yaser                                                                Stefan (C)                                              Jacob R

1. 16 min                 Anders H

2. 54 min                 Yaser

3. 68 min                 Peter

4-0               85 min       Michael

Dagens modstander var topholdet fra FC Gribskov som inden kampen lå lunt i toppen med 14 point i 7 kampe. Vi havde 5 point for 7 kampe og havde hårdt brug for point hvis vi vil være med i Serie 1 igen til foråret, en sejr i dag kunne bringe os over stregen hvis resultaterne flaskede sig i de andre kampe.

Efter 3 nederlag i de seneste par kampe og en rigtig dårlig præstation i sidste weekend, var dagen i dag vi skulle tilbage på sporet og have point.

1. Halvleg

Til dagens kamp var der ændret lidt rundt på opstillingen, Jacob R, Yaser og Stefan centralt dannede en flad midtbane med Peter lige foran, for at gøre midtbanen mere kompakt og stå bedre på banen.

Det virkede ganske godt, for selvom det var FC Gribskov som havde bolden mest i første halvleg blev det aldrig rigtig farligt og der blev lukket godt af på egen halvdel.

Vi havde vores første muligheder på dødbolde, først kom Stefan godt op til et hjørne men den strøg lige over og kort efter fik Jeff bolden i nettet efter et frispark i højre side, men der blev vinket for offside.

Efter 20 minutter fik vi endelig hul på bylden, en høj bold blev forlænget af Stefan til Anders som iskold satte bolden ind i det lange hjørne til fortjent 1-0 føring.

Den vilje, fight og energi der blev lagt for dagen i dag var simpelthen en fornøjelse, derfor gik vi os fortjent til pausen med en 1-0 føring.

2. Halvleg

Vi skulle egentlig bare ud og fortsætte de gode takter fra første halvleg også lukke af bagude så Gribskov ikke fik lugtet sværten af point.

10 minutter inde i halvlegen blev Gribskov ramt af et korrekt gult efter et frispark på Anders helt nede i hjørnet, frispark og dermed en god mulighed for at udbygge føringen.

Frisparket kom indover og returen faldt ud til Yaser på kanten af feltet som via en Gribskov spillere satte 2-0 målet føringen ud.

Gribskov nåede kun at blive fuldtallige et par minutter da kampen realistisk set blev afgjort på et hjørnespark.

Yaser slog Hjørnesparket ind i feltet og på bagerste stolpe flugtede Peter den hårdt i kassen til 3-0 føring.

Det sidste mål blev sat ind af Michael der efter en flot frispilning fra en Gribskov spiller kunne sætte bolden ind i det tomme mål.

Super holdindsats i dag af alle mand som gjorde at vi kom over stregen, efter at Værløse og LSF spillede 1-1, dermed kan vi selv afgøre om vi skal blive i rækken.

Jannik spillede en super kamp i forsvaret og satte ikke mange ben forkert, han tog fortjent bamsen med hjem.