Menu

Næsten 300 divsionskampe - nu Hundested

image
23. juni 2017 kl. 17:46
Lidt om den nye mand i den blå trøje

Nicklas Granzow Jørgensen er efter sommerfeien klar til at trække i den blå trøje og tørne ud for HI.

Men hvem er den unge mand på 28 år?

Som ungdomsspiller var Nicklas igennem FC Nordsjællands ungdomsafdeling og opnåede at sidde på bænken i 2 superliga kampe.

De sidste 10 år har han spillet i 1. og 2. division for klubberne HIK, Brønshøj og B93. For disse klubber har Nicklas spillet tæt på 300 divisionskampe, så det er en spiller med meget stor erfaring, der ikke har rundet de 30 år endnu.

Som en af de største oplevelser var Nicklas med i pokalkampen mod FCK i parken i marts i år, og det var vel at mærke med fuld spilletid.

Bosat i Frederiksværk fandt Nicklas at tiden var til at bruge mere tid på familien og arbejdet. Da han og cheftræner Michael Schou kender hianden privat nåede enderne sammen og i HI er vi da stolte over og glade for at kunne byde Nicklas velkommen.

AMbitionerne far Nicklas er helt klare og uden tvivl: "Jeg ønsker at være med til at sætte Hundested på landkortet og være den førende fodboldklub i kommunen. Jeg vil give en masse til holdet, de unge og klubben generelt så vi kan rykke op sammen. En oprykning til næste sommer, ser jeg som det store mål. Jeg elsker at være social med gutterne og dem omkring klubben, men tag ikke fejl... jeg er en vinder - som vil vinde. Vindermentaliteten sidder dybt i mig".

Endnu engang velkommen til Nicklas - HVEM KA' VI LI'.... HI!!!