image Marco Rytter Olsen i jubel efter scoring til 1-0
25. august 2018 kl. 00:29
Endnu en sejr til senior 1

Fredag aften var endnu engang lig med 3 point til de blå.

Trods flere afbud og skader kører serie 1 mandskabet endnu en sikker sejr i hus.

Via et hurtigt føringsmål på hovedet fra Maco Rytter Olsen kunne Hundested gå roligt til pausen. Lundtofte blev stort set holdt væk fra chancer.

Anden halvleg nærmede sig den halve time før jublen igen kunne bryde ud i den blå-hvide lejr. Efter flere store chancer uden udbytte lykkedes det for Lars Bonde med et flot lob over keeperen at fordoble føringen.

Kort tid efter blev det 3-0 da Nicolai Jægergaard fik prikket bolden i nettet.

Lundtofte udnyttede en enkelt fejl i Hundested defensiven til at reducere til 3-1, men tættere på kom de ikke, og dermed kunne jublen bryde løs.

6 point på tavlen og videre til 2. Runde i pokalen kan betegnes som en rigtig, rigtig god start på sæsonen.

Tirsdag gælder det en udekamp i Rødovre mod Avarta, inden der kan lades op til 2. runde kampen i pokalen den 11. September kl. 17.00 hjemme mod Tårnby FF far Kbh.serien.