15. juni 2019 kl. 10:47
Naboopgøret blev aldrig rigtig spændende

Fredag var der sidste spillerunde i serie 4. Vores senior 2 skulle på en laaaaang udebanetur til Melby.

Som skrevet blev opgøret aldrig rigtig helt spændende.

Med 3 mål i første halvleg var der knap så meget at snakke om for HIs trænerteam som på den modsatte side af banen.

Trænerteamet John Momme og Mikkel Palbo havde uden tvivl det bedste fodboldhold på dagen, og anden halvleg blev en lang ørkenvandring (hvis det altså regner i ørkenen!)... altså kun hvis man var MLI-fan. Godt nok scorede MLI 2 mål, men eftersom det ene var i eget net, og de blå fra HI oveni dette selv satte 4 mere ind, endte kampen med de store cifre 1-8 til Hundested.

En vildt flot afskedsgave fra spillerne til trænerteamet, der har haft stammen på holdet op gennem mange ungdomsår. Til gårsdagens kamp havde holdet en gennemsnitsalder på dagen på kun 18,2 år, og der kan ikke sættes spørgsmålstegn ved den udvikling disse "drenge" har været igennem.

Med 7 point i de sidste 3 opgør (heriblandt også en sejr over FFK) blev sæsonen pænt sluttet af.

Mikkel og John stopper som trænere for senior 2, og der skal også herfra lyde en meget stort tak til Mikkel Palbo og John Momme for den rejse i har taget holdet på, og den vilje og energi i har lagt i opgaverne - og i klubben.

Mikkel fortsætter som spiller i klubben, og John Mommes nye "job" i klubben fortæller vi først mere om i næste uge.