Senior 1 sejrede med 5-1 i Skibby

image Jeff " Pukki " Fausild var sikkerhed selv da han scorede på straffespark til 5-1 og fik sat sit første mål ind i det nye år.
11. marts 2017 kl. 22:27
Træningskamp på udebane mod Skibby i et fantastisk vejr, gav en solid sejr på 5-1 efter en fin holdindsats. Jeff Fausild på billedet fik tanket lidt selvtillid inden sæsonstart da han scorede på straffe til 5-1 i 2 halveg.

Anders Henriksen

Med kun 3 uger til sæsonstart er det ved at være tid til at få finjusteret de sidste par ting i træningskampene og idag mod Skibby var ingen undtagelse.

Kampens start var lidt rodet med chancer i hver ende, inden vi fik lidt ro på tingene og skibby trak sig lidt tilbage og vi havde bolden mest. 1-0 målet kom efter ca. 10 minutter da Nicolaj Jægergaard satte den i kassen efter et spark i det lange hjørne. Kort efter fordoblede Nis Prio føringen da han løb i dybden og satte den ind i det tomme mål efter et chip over keeperen der var langt ude. Skibby stod for selv for halvegens sidste mål da de scorede selvmål efter en dødbold, dermed var stillingen 3-0 ved pausen, men vi burde have lavet et par mål til, da et par store chancer var blevet misbrugt. Skibby havde os haft en par chancer i starten af kampen, hvor de fik et par kontramuligheder.

Skibby fik reduceret kort inden i 2 Halveg da et skud uden for feltet gik i det korte hjørne, vi virkede lidt passive i den situation og det kunne have været afværget. 4-1 målet var et typisk Anders Henriksen mål da han stod det rette stod i feltet og satte bolden i kassen uden de store problemer. Vi lukkede og slukkede til 5-1 på et straffe som Nis tilkæmpede sig til og det var Jeff Fausild der sikkert scorede i ventre side uden chance for målmanden.

En fin kamp hvor vi i perioder viste at vi er på rette vej, men de sidste på uger må gå med at småjustere de sidste ting på plads så vi er klar når det går løs 1. April mod Snekkersten.