Årgang 03: Vinder forkamp mod Slagslunde-Ganløse

18. maj 2015 kl. 21:30
Endelig på tavlen

Søndag kl. 11.30 skulle årgang 03’s række 1 hold på banen. Denne gang som forkamp til senior førsteholdet, og man må sige, at de indtog opvisningsbanen.
Taktikken var lagt med to muligheder fra start, en ved medvind og en anden hvis vi skulle starte i modvind.
Første halvleg var en yderst jævnbyrdig affære. Vi kom for første gang foran. Dette efter 4 minutter, hvor Oskar Loft med nogle små hurtige driblinger blev fri og prikkede den i mål, samtidig med at han blev fældet. Dette mål gav selvtillid, og selvom resten af halvlegen gav panderynker på sidelinien, da Slagslunde-Ganløse var hurtige på føderne og først på mange bolde, fortsatte vi med at have nogle målchancer.
En anden årsag til panderynkerne var at målmand Simon Clausen allerede efter 5 minutter måtte overlade handskerne til Sebastian Skov, pga. en skade. Desværre var det ikke den eneste skade, da Lasse Ekstrand også måtte lade sig udskifte efter en meget hård tackling fra en modspiller.
Stillingen 1-0 holdt til pausen, og vi fik en hurtig snak/repetion om hvad vi skulle nu, når vi skulle spille i modvind i anden halvleg. Vi fik gang i spillet langs jorden på den gode bane, samtidig med at vi satte fokus på at vinde nærkampene og komme først ind i boldene. Efterhånden blev Slagslunde-Ganløse lidt trætte, og for første gang i år lykkedes det os samtidig at få udnyttet nogle af vores mange chancer, og med 2 hurtige mål af Mads Olsen stod den 3-0. En reducering til 3-1 ødelagde ikke spillehumøret hos drengene, og med yderligere tre scoringer af Mads, Oskar og Bjørn blev der ingen tvivl om at drengene kunne fejre den første sejr i række 1. Udover de nævnte skal der gives stor ros til William Holte Wietz, Oscar Laursen og Frederik Fjeldal for en heroisk indsats på midtbanen om at vinde nærkampene, samt Frederik Mortensen, der sikkert holdt Slagslunde-Ganløse fra fadet i anden halvleg, og det der slap igennem tog Sebastian Skov sig sikkert af.
Tirsdag aften bliver det nok sæsonens hårdeste opgave med en udekamp mod meget stærke Allerød.