Årgang 02: Flot fra start med en sejr på 2-0 over Vejby-Tisvilde

Stefan
16. april 2016 kl. 21:55
I en meget tæt spillet kamp, fik vi de 3 point med hjem efter en 2-0 sejr, Oliver Fjeldal og Frederik Simonsen scorede

U14 holdet er fik idag taget hul på deres første kamp i række 3 og det blev med en sejr på 2-0 over Vejby-Tisvilde på hjemmebanen.

Efter en meget tæt spillet første halvleg stod den stadig 0-0, vi havde dog haft en del tilbud ved Frederik Simonsen også havde Alexander et flot skud på stolpen, men der manglede lige den sidste skarphed i afslutninger.

Det lå lidt i luften af dem der fik det første mål ville få de 3 point og det blev heldigvis os. Oliver Fjeldal blev spillet fint i dybden i højre side og med en super afslutning i det kort hjørne bragte han os foran 1-0.

10 minutter før tid lukkede Frederik Simonsen kampen til 2-0 med scoring tæt under mål og dermed tog vi de 3 point.