2x Clean Sheet

image Holdet takker tilskuerne for opbakningen
21. august 2017 kl. 13:26
Mesterrækkeholdet i årgang 03 har holdt nullet

For mesterrækkeholdet i årgang 2003 har de to første kampe i turneringen budt på en laaaaang køretur til Slagelse, og en hjemmekamp mod HB Køges andenhold.

Køreturen til Slagelse udmyntede sig i den første 0-0 kamp for årgangen. En halvleg til hvert hold, hvor HI sad på den første, men hvor den stærke modstander fra B73 Slagelse havde overtaget i den sidste.

Søndag d. 20. august var 2. turneringskamp på planen på den fantastisk flotte opvisningsbane i Hundested, der indbød til fodbold. Det blev en af de bedste kampe holdet har spillet til dato, og efter en 1-0 føring ved pausen, kom sejren trods modgang i hus i anden halvleg.

Herfølge kunne godt have haft føringen, men istedet var det HI der holdt fast, og på trods af en udvisning efter 12 minutter af anden halvleg, lykkedes det holdet at fortsætte det gode spil og forsvare målet. 6-0 blev kampens resultat, og næste mandag tager holdet imod FFB fra Frederikssund på hjemmebane - en modstander som uden tvivl er i top 3 når sæsonen er slut, så der skal HI spille op til sit allerbedste for at kunne være med.

Sejrssang efter kampen mod Herfølge (HB Køge).