Menu

8 point til HI i weekenden

image
11. september 2017 kl. 14:46
6 hold i kamp og en udsat

I den forgangne weekend var 5 ungdomshold i aktion, og senior serie 5.

Førsteholdet i serie 2 var en tur i Lyngby, men kom ikke i kamp, da den megen regn i området havde gjort banen umulig at spille på.

Lørdag tabte et meget afbudsramt U16 hold på hjemmebane til Helsingør med 3-6. De mange afbud gjorde det svært for holdet at spille sammen, og ikke mindst defensivt blev man udfordret af at det var et helt nyt forsvar.

U12 drengene var en tur i Slagslunde-Ganløse og hev på KIWI-park en en dejlig 5-3 sejr hjem. En super holdpræstation krydret med gode redninger af målmand Marco Andersen, gjorde at de første 3 point blev sat ind på kontoen.

U15-mesterrækkeholdet havde på hjemmebane (den vi ikke må kalde bold.dk Park Hundested) besøg af Ølstykke som man har mødt mange gange de sidste par år, og pånær en gang tidligere, altid tabt til. HIerne fortsatte dog de gode takter fra pokalkampen i midtugen, og trods to spillere i karantæne, lykkedes det at spille 1-1, i en kamp hvor det ihvertfald ikek havde været fortjent, hvis Ølstykke havde vundet. Udligningen i sidste minut kom derfor belejligt for holdet.

U19-mesterrækkeholdet var en tur i Hillerød, og her lykkedes det også at få en uafgjort med retur. Holdet skal lige vænne sig til tempoet i den højere række, men i denne kamp styrede de det meste af forestillingen, og træner Momme havde fortjent en høst på 3 point.

U15-andenholdet leverede en super holdindsats, hvor de mange 04-spillere der spiller med på holdet, viste at det kan de sagtens. 8-1 efter en god indsats fra start til slut, og så er det tilbage til træninsgbanerne.

 

Seniorafdelingens serie 5 hold tabte desværre på hjemmebane til Frederiksværk FK. Et nederlag på 2-5 blev det til Ted Strøms tropper. Et nederlag til Frederiksværk er aldrig sjovt, men netop i den forgangne weekend havde Frederiksværk nok mere brug for en succesoplevelse end HI. Næste gang må sejren kæmpes hjem til Hundested.