Desværre kun 1 point til U17

05. maj 2019 kl. 09:13
Stærk holdmoral og godt spil var desværre ikke nok til sejr

Lørdag kl. 11 tog vores U17 Mesterrække hold imod Værløse. Værløse havde været tidligere oppe end hjemmeholdet. Det udnyttede de allerede da der var spillet under 3 minutter til at bringe sig i front 0-1.

Efter denne koldstart fra de blå fik de sat sig på spillet, og med megen boldbesidelse spillede de sig frem til flere chancer. Tættest på var Oliver Fjeldal med et Frispark der slog ned på målstregen.

Man skulle helt hen til sidste minut af første halvleg før Frederik Mortensen efter et veludført indlæg fra Mikas Zeuhten med et velplaceret hovedstød bragte balance i regnskabet.

Anden halvleg fortsatte som første halvleg med Hundested som de boldbesiddende og spilstyrende. Alligevel var det endnu engang Værløse der fik bragt sig foran. De blå viste dog stor moral og hev sig igen op. Jannick Ekman kunne efter oplæg fra Oliver Fjeldal bange balance i regnskabet, og kort tid efter løb de to samme spillere fra Værløse bagkæden og med samme opskrift bragte Jannick hjemmeholdet foran med 3-2.

Meget tydede på det skulle ende sådan, men i slutminutterne lykkedes det ikke helt fortjent for Værløse at udligne og dermed en pointdeling.

Holdet møder i næste weekend Skjold Birkerød på udebane.