U/17 - fik første sejr på 6-3 hjemme mod Helsinge

image Holdet som netop er hjemvendt fra en tur i Holland i påsken, fik første sejr hjemme over Helsinge, her ses holdet i deres nye udebanesæt som er sponseret af Novo Nordisk.
19. april 2017 kl. 21:41
Helsinge sendt hjem med tenniscifrene 6-3 - Nicolai Muncan, Mathias Sørensen og Daniel Pedersen stod for målene.

U/17 holdet som mandag aften kom hjem fra et par hårde dage i Holland, skulle allerede i kamp onsdag aften på hjemmebanen og her stod Helsinge klar til kamp. Drengene indledte rækken sidste weekend, desværre med en knebent nederlag i Allerød, så det var et tændt Hundested hold der ville have de 3 point.

Der var da os kun gået 6 minutter af kampen da Mathias Sørensen kom fri i venstre side og lagde bolden under målmanden til 1-0 føring. Mathias Sørensen fordoblede føringen midt i halvegen da han satte næsen på et hjørnespark til 2-0 føring, han gik fuldt ud ind i bolden og scorede, men måtte efterfølgende til behandling for en blodtud.

Der stod Hundested på det meste af første halveg, Helsinge var ikke rigtig farlige og det der kom tog de 2 stoppere Emil Berthold og Mathias Månsson sig fint af.

10 Minutter inden pausefløjtet Bragte Nicolai Muncan holdet foran 3-0 da en fin frispilning fra Daniel Pedersen, blev lagt køligt indenom keeperen. Kort efter fik Nicolai Muncan tildelt et lidt tvivlsomt gult kort og holdet måtte arbejde føringen hjem til pausestilling 3-0, hvilket var fortjent efter spil og chancer.

2. Halveg fortsattet Hundested det høje pres og var kyniske når de endelig fik chancen, Nicolai Muncan fuldførte sit Hattrick med scoringer til 4-0 og 5-0, han må i høj grad takke sine holdkammerater for at sætte ham så godt op til målchancer.

Foran 5-0 med godt 20 minutter igen blev der taget lidt let på tingene og Helsinge kom bedre med i kampen. Hundested nåede i løbet at de sidste 20 minutter af få 3 unødvendige gule kort og Helsinge vandt denne periode med 3-1, så slutresultatet blev 6-3 til Hundested. En fortjent sejr og der var flot spil den første time, det kan de tage med til næste kamp som er Lørdag 29/4 mod Humlebæk kl. 14:00.