Vi ligger nummer 1, vi ligger nummer 1...

27. september 2017 kl. 21:30
Årgang 05 vinder og vinder

For årgang 2005 - vores U13 drenge, var selv en køretur til en hverdagskamp i AB ikke for stor en mundfuld... Der kom 3 point ind på kontoen alligevel.

Trods en dårlig start, hvor køreturen måske alligevel havde sin indvirkning, kom drengene i gang. Men der havde AB bragt sig foran 3-0... så der var et stykke vej.

Det lykkedes, at komme på 3-3 inden pausen, og efter en peptalk hos træner Dennis Mikkelsen, kom der fuld fart på de blå/hvide i 2. halvleg.

På scoringstavlen stod der 7-3 til HI, da kampen var slut, så bortset fra de første 10 minutter, var alt super flot.

Holdet vendte hjem sent onsdag aften, men mon ikke den flotte sejr gør det lidt nemmere, at komme op torsdag morgen.

Førstepladsen i puljen skal forsvares allerede om en uge; onsdag d. 4/10 på hjemmebane i lokalopgøret mod MLI.