Keven Nilsen
04. juni 2015 kl. 21:51
Kampen mod Esrum

Final four, get it?

Hundesteds halvgamle drenge stillede op med flere profiler ude, og da kampen i den grad havde relevans for om de gamle HI drenge kunne nå final 4, var det en kamp med alvor, hvilket også skulle vise sig i løbet af kampen.

Hundested lagde forholdsvis godt ud og med 7 - 2 i sidste kamp var der selvtillid at spore. Deres stjerne på toppen den til tider udskældte angriber "Ronaldo" brillerede med igen at være tilbage, denne gang med nummer 8 på ryggen, og efter en kontrovers med holdets nye 9´er blev det besluttet at han beholdte "Gerrards" nummer. Dette skulle vise sig at være en rigtig god ide.
Kampen bar fra starten af ikke præg af at det var top mod bund, og efter flere forsøg i begge ender endte Esrum ud med at score til 1 - 0 til stor irritation for HI. Fortjent eller ufortjent skal være usagt fra redaktionens side.
HI kæmpede til gengæld r. ud af bukserne og fik fuldt fortjent udlignet og også bragt sig foran på to gode vel gennemspillede mål. af Jesper Jensen. Det nåede også at blive 3 - 1 af Michael Carlstedt der spillede et brag af en kamp med 1 kasse og 2 lækre oplæg, det sidste oplæg kommer vi til.
HI fik færten af noget stort og gik til pausen med en klar fornemmelse for sejr, og selvom en grum tackling bagfra fra holdets ubestridte stjerne .. og samtidig ældste, Keven "Fede Ronaldo" Nielsen burde have udløst minimum gult og formentlig også rødt af en yngre mere velseende dommer, skæmmede halvlegen sad HI på kampen.
Anden halvleg startede som første sluttede, med Esrum som statister. Hundested burde have scoret 2 - 3 mere med flere stolpe skud men ind ville den ikke.
efter ca. 10 minutter af anden halvleg når vi frem til kampens helt store detalje. HI´s assisterende spillende træner Thomas Carlsen, der var småskadet og derfor ude af kampe, havde i slutningen af første halvleg valgt at sætte fede Ronaldo på en wingback, dette varede dog få minutter så fik kampens vel nok bedste spiller John Momme nok, og smed ham i front igen, noget godt må det have gjort for da vi nærmer os de 10 minutter af anden halvleg bliver han spillet helt fri af Carlstedt´s perle, tager 3 træk direkte mod målmanden der på den anden side uden tvivl var Esrums bedste, og istedet for en hasarderet aflevering chipper han bolden hen over den to meter garderhøje målmand og ind under overliggeren til kæmpe jubel blandt HI´s mange medrejsende fans ( 2 red.)
Med 4 - 1 burde den være lukket men på et glimrende mål af Esrum og en længere downperiode hos HI kom de ikke bare fysisk men også mentalt tilbage i kampen. Desværre for dem og godt for os havde vi en stærk målmand og et super forsvar idag. Esrum formåede ikke at score yderligere og på trods af to 100 procents chancer til Jesper Jensen og Rasmus Carlsen endte kampen 4 - 2 i Hundesteds favør.
Det bliver ikke nemt og det er som det blev udtalt af 2. målmand Jonas posten lidt søgt, at vi skulle kunne nå final 4, men intet er som sagt umuligt for den der...