Oldboys: Kampen mod Ålhom IF‏

Keven Nielsen
19. maj 2015 kl. 22:17
Mandag d. 18. maj
Ålholm IF stillede med et ubesejret hold og bar tydeligt præg af en flok hurtige rappe folk. OLD8 lagde dog ud med et fint pres der dog ikke førte til noget videre. Det var tydeligt at Ålholm ikke var vandt til at der blev gået til vaflerne og af samme grund bar kampen præg af konstante brokkerier. Det ellers udemærkede dommer havde dog ingen kort fremme i løbet af kampen.
Ålholms hurtige midtbane fik efter 10 minutter banket bolden ind, hvilket kortvarigt tog pusten fra et ellers veloplagt Hundested hold, der stillede med flere nye i forhold til sidste kamp. Blandt andet så kampen en veloplagt Sune Raunkjær ryge på kanten .. 10 minutter inden en grusom fiberskade gjorde det af med ham .. Mads Kaplan besluttede også at en pause ville gøre ham godt og med et fint hovedstød ned i støvlen på en forsvarer reddet han sig et fint hæmatom (blodsamling) over øjet. og et kvarter med is inden han kæmpede videre.
Kampen igennem var en anspændt atmosfære samt en meget våd bane medvirkende til at slå spillet i stykker for begge hold, og mod slutningen af sidste halvleg, mente Kim Knudsen at "godt ville sælge kampen for 1 - 1" dette accepterede Michael Carlstedt og med hæl og tå og en fandens hård fight fik han 2 minutter før tid banket bolden ind bag en ellers relativ god målmand der forinden burde have været vist ud .. Mindst! da han tydeligt tog med hænder uden for feltet.
Hundested ville mere end 1 point men tiden var gået og en uskøn affære blev fløjtet af i en kamp hvor Hundested IF Old8 kunne være mest tilfreds med resultatet.