HI er ubesejret i efterårssæsonen

20. august 2018 kl. 12:24
Vi er kommet godt fra land

Lad det være sagt med det samme. Ikke alle hold har været i aktion, men når det så er sagt så er HI kommet godt fra land her i efterårssæsonen.

U13 drengene besejrede i onsdags Nivå/Kokkedal med hele 9-3 i pokalturneringen. Samtidig lykkedes det Veteranernes 8-mands hold  at vinde på udebane over Veksø med de farlige cifre 2-0.

Samme onsdag lykkedes det for senior 1 at slå BK Union ud af pokalturneringen.

Fredag fik senior 1 deres comeback i serie 1, og det blev fejret med en klar 3-0 sejr, selvom spillet var præget af de 120 minutters pokalfodbold, var der alligevel energi nok til at besejre VB1986 på udebane.

Lørdag var U17 holder en tur i Hillerød. Trods spillemæssigt overtag gik holdet meget ufortjent til pause bagud 3-0. Efter pausen reducerede de til 3-1, men kort efter var de bagud 4-1. Med en vild god moral og vilje lykkedes det holdet at få udlignet til 4-4, 1 minut før tid, og de var faktisk meget tæt på at hive 3 fortjente point.

Senior 2 spillede en træningskamp mod Gilleleje, og her lykkedes det for John Momme at udmanøvrere Tom Køhlert taktisk, og køre modstanderen over.

For senior 3, blev søndagen noget nemmere end man havde håbet på. Cornys tropper behøvede ikke engang at starte bilerne før FIF havde meldt afbud til kampen. Om det skyldes at holdopstillingen var blevet lækket vides ikke, men HI vandt uden kamp.