Nu var det endelig vores tur til at spille kamp. Vi har været ramt af at Helsinge og Frederiksværk trak deres hold i vores pulje i række 1, så der nu kun er FFB, Slangerup og Allerød tilbage. Alle

holdene skal vi så spille imod to gange. Vi har efter sommerferien fået tilgang af nye spillere fra naboklubber, og nogle gamle spillere som er hjemvendt fra efterskole.

Bagerst fra venstre: Mathias Zøllner, Nicolai Muncan, Gustav Schou, Phillip Feldborg, Mathias

Månsson, Marc Oxenløve, Mathias Sørensen, Magnus Palbo, Adam Hansen, Phillip Koldbech.

Knælende fra venstre: Daniel W. Pedersen, Gustav Cordua, Stefan Leidecker, Hadi Jelwan, Emil

Olsen, Lucas Vang Nielsen.

Liggende: Lasse Andersen (Anderson)

Søndagens kamp skulle spilles i Allerød, hvor det skulle vise sig at dagens referent fik usandsynligt travlt.

Bolden blev givet op, og jævnbyrdige 10 minutter fulgte, indtil vi fik tilkendt et korrekt dømt straffe for hånd i feltet.

Mathias Zøllner sparkede fladt i højre side, til stillingen 0-1

Herefter fulgte Emil Olsen til 0-2

Marc Oxenløve til 0-3

Gustav Schou til 0-4 på oplæg af Daniel W Pedersen

Marc Oxenløve til 0-5

Herefter fulgte ca 10 minutter hvor koncentrationen svigtede, hvorfor Allerød scorede på et flot hovedstød til 1-5

Allerød fik tilkendt et tvivlsomt straffe, som de scorede på, bag en flyvende Stefan Leidecker til 2-5

Marc Oxenløve scorede herefter til 2-6, som vi kunne gå til pause med.

Efter pausen skulle det vise sig at kampen udviklede sig til vores fordel. Allerød syntes trætte og i perioder opgivende og mere opsat på personlige kampe.

Emil Olsen scorede til 2-7

Gustav Schou til 2-8 på oplæg af Daniel W Pedersen.

Allerød scorede til 4-14.

Bolden skulle gives op af Lasse Andersen, efter Allerøds overraskende scoring. Her spillede han Daniel W Pedersen fri så han kunne score til 4-15

Nicolai Muncan scorede til 4-16 på oplæg af Phillip Feldborg

Og sidst, men ikke mindst så scorede vores målmand Stefan Leidecker på straffe til 4-17.

Efter kampen kørte vi til Farum, hvor vi spiste med kniv og gaffel. Herefter vi skulle til Farum Park hvor FCN skulle spille Superliga kamp mod FCK. Cheftræner John Momme havde vundet billetter

og drikkevarer til kampen. Vi havde ansøgt fodboldens venner om tilskud til mad.

Efter at have spist italiensk kørte vi Farum Park. Fandt vores pladser sammen med Farum

hjemmepublikum. FCN kørte en sikker 3-0 sejr hjem. En tidligere Hundested spiller Magnus Kofoed Andersen blev “Man of the match”.

Cheftræner John Momme kæmper pt. en kamp om at få holdet flyttet i mesterrækken, subsidiært en plads i serie 4 for seniorer. Spillerne skal jo gøres klar, så de om et par år kan få plads i